Get Adobe Flash player
Welkom op onze website

WeDo! is a uniek ondersteuningsconcept.  WeDo!'s activiteiten  zijn ondergebracht bij de Stichting EMM in EINDHOVEN, Nederland


News

Mijlpalen


[december 5, 1990]
Stichting wordt opgericht[juli 05, 2001]

De wetgeving rondom stichtingen verandert snel. Net als de entertainment industrie. Om de organisatie gezond te houden worden nieuwe activiteiten gestart die weinig relatie meer hebben met het oorspronkelijk doel, al blijft het oorspronkelijk doel wel overeind. Met bijvoorbeeld  WeDo! Consultancy wordt een stap gezet in het management advies.


[juli 15, 2005]

Kennismanagement verliest zijn binding met de oorspronkelijke gedachte en WeDo! Consultancy zet steeds vaker haar expertise in, in interim management om andere organisaties te helpen bij groei en krimp en andere veranderingen.

About this site

Onze naam komt de laatste tijd steeds frequenter voor in andere organisaties.  Ook in vrijwel gelijke verschijningsvormen met de W en de D als hoofdletter.

Gelukkig hebben we het uitroepteken nog niet vaak gezien in deze combinatie. Uiteraard is er geen enkele relatie met andere bedrijven die deze naam voeren.


Het is het risico dat men loopt met een vier-letterige naam en het door internet "kleiner" worden van de wereld. Wij voeren de naam als activiteit al sinds 1996 en sinds 2001 ook als WeDo! Consultancy.
© 2012 WeDo! Consultancy and Stg. EMM